Kebab iranian cu rosii pe gratar

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2012 | 5323 vizualizari

 

Un kebab pregatit destul de des la noi acasa.Neaparat de incercat cu orez basmati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 2 cepe albe
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 rosii
  • 1 varf piper negru,proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab iranian cu rosii pe gratar:

Ceapa se curata si se taie foarte marunt sau se da prin robot.De asemenea,se poate rade pe razatoare.


Se amesteca bine impreuna cu oul,carnea,sarea si piperul. Se pune in frigider pentru 24 de ore.


A doua zi se formeaza chiftele lunguiete cu mana umeda. Traditional,ele sunt facute mai lungi si pregatite pe gratar pe betigase din metal late,dar acasa le putem pregati si la tigaie.


Se infierbanta tigaia,se adauga putin si se adauga pe rand kebaburile. Aveti grija sa nu se atinga bucatile intre ele,altfel nu se vor mai praji bine. Se pot pregati si pe gratar,dar aveti nevoie de bete mai late.


Se prajesc pe amandoua partile.


Taiem rosiile in doua,le punem pe betigase si le pregatim la aragaz,in lipsa gratarului.


Se serveste cald cu orez basmati fierbinte peste care adaugam un cubulet de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab iranian cu rosii pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

24.07.2012, 22:23

mamaieelena 1

25.07.2012, 20:12

place

Mitinita 1

27.07.2012, 15:10

medi,ce-mi place laudata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kebab