Sarmale in foi de varza chinezeasca

de rodicamaria in Mancaruri cu carne, 1 Dec 2012 | 1421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de varza China
  • 3 cartofi
  • 100 g ciuperci felii
  • o ceapa mica
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • 150 g pastrama de pui
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de varza chinezeasca:

Se taie cotorul la varza ,se desfac foile si se spala sub jet de apa bucata cu bucata.Apoi se oparesc.


Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.


Pastrama de pui se taie cubulete.


Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste in ulei.


Ciupercile se calesc in ulei pana se evapora zeama care au lasat-o.


Se amesteca pastrama de pui,ciupercile,ceapa,ardeiul kapia si cartofii.Se potriveste gustul de sare si piper.Se umplu foile cu acest amestec.


Se aranjeaza primul strat de sarmale in oala ,se presara cimbru si 1/2 din morcov,dat pe razatoarea mare,dupa care urmeaza al doilea strat.Deasupra se presara din nou cimbru si restul de morcov ras.Se adauga sucul de rosii si apa cat sa acopere sarmalele.


Se acopera oala cu un capac si se fierbe la foc mic o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

01.12.2012, 19:45

bune sarmalutele

Rocsi 1

01.12.2012, 20:22

Nu am papat niciodata varza chinezeasca, dar nu cred ca e rea la gust

rodicamaria 1

01.12.2012, 21:46

Rocsi,nici eu pana acum.Nu este rea de loc la gust,seamana cu a noastra.Fierbe repede.Dar e mai greu cu impachetatul sarmalelor datorita formei frunzei.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita