Mamaliga cu carnatzi si branza

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 1683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Malai
  • 2 Carnatzi
  • Cateva felii costitza
  • 200 g branza telemea grasa
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu carnatzi si branza:

Se face o mamaliga mai moale din malai apa si sare.


Carnatzii se taie felii si costitza bucatzi si se prajesc intr-o lingura de ulei.


Intr-un vas termo-rezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga pe fund.


Se pun carnatzii cu costitza prajita si se presara branza sfaramata.


Se pune al doilea strat de mamaliga si se preseaza bine.


Pe deasupra se pune smantana amestecata bine cu oul.


Se introduce in cuptor pana se rumeneste frumos.


Se mananca cu smantana sau cu muraturi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu carnatzi si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

15.03.2011, 14:52

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 15:50

aicea e de mine.............mmm...........tare bun................

MotanLaOale 1

16.03.2011, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana