Ketchup

de cristinutanicolita in Bulion, 16 Sep 2014 | 4903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml bulion
  • 50 g miere de albine
  • 50 ml otet
  • 7 g cuisoare
  • 10 g scortisoara
  • 3 foi de dafin
  • 5 g piper macinat
  • 50 g cimbru
  • 20 g tarhon
  • 50 g mustar
  • 700 ml apa
  • 10 g sare
  • 7 g nucsoara
  • 10 g enibahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Intr-o oala se pune la fiert apa cu otet si toate mirodeniile (in afara de piper macinat si nucsoara). Se fierbe pana ramane jumatate din cantitatea de apa. Zeama se strecoara print-o sita deasa. Bulionul se dilueaza cu zeama strecurata, se amesteca cu mierea de albine, se pune piperul macinat si nucsoara. Se pune la foc mic si se da in 2-3 clocote.

 

TIPS-URI

1

Ketchup-ul se foloseste la mititei,friptura, rasol, budinca de conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

17.09.2014, 09:50

bun

Rocsi 1

17.09.2014, 11:14

cristinutanicolita 1

19.09.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ketchup foarte iute