Ketchup cu gogosari si ardei

de delia64 in Conserve, 3 Feb 2013 | 11162 vizualizari

 

Este foarte bun iarna in tocanite ,ciorbe ,mancaruri de post .

 

INGREDIENTE

  • 25 bucati de gogosari mari si sanatosi
  • 25 bucati ardei kapia
  • 1-2 ardei iuti ,daca doriti mai picant se pot pune mai multi dar e posibil sa fie si printre ceilalti cate unul iute.
  • 2 teline mari
  • 2 litri bulion
  • 200mililitri otet
  • 200 grame zahar
  • sare 3 -4 linguri ,grunjoasa pentru muraturi.
  • 5 -6 foi de dafin
  • aspirina sau conservant .
  • 10 -15 boabe de piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup cu gogosari si ardei:

Curatam si spalam legumele apoi le dam prin masina de tocat sau robot.


Punem compozitia rezultata la foc,turnam si bulionul si lasam sa fiarba o ora.


Cand sunt aproape fierte , adaugam zaharul ,otetul sarea dupa gust si 1 pastila de aspirina la 1 litru de compozitie,[cine doreste poate pune conservant dupa instructiunile de pe ambalaj ]si foile de dafin,boabele de piper.


Se pune ketchup-ul in borcane uscate si se da la dunst uscat pana a 2 a zi.


Daca incercati gustul sant sigura ca veti pune in fiecare an , se poate folosi in aproape orice mancare mai ales iarna cand nu avem legume proaspete.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup cu gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

delia64 1

03.02.2013, 22:37

Rocsi

babi5 1

17.02.2013, 16:19

trecut la favorit la toamna preparam

delia64 1

17.02.2013, 19:07

Merita ,eu de mai bine de 20 de ani o am reteta si e tare de folos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa