Ketchup de casa (2)

de mirela0911 in Conserve, 12 Oct 2014 | 6030 vizualizari

 

Am gustat la cineva acest ketchup si mi-a placut tare mult asa ca, am luat reteta si am facut si eu. Este tare bun si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 10 gogosari
  • 10-12 buc. mari de ceapa alba
  • 1-2 buc telina
  • 3-4 buc ardei iute
  • 250 ml otet
  • 400 g zahar
  • 3 litri bulion
  • sare
  • 1/2 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt cuisoare
  • 1/2 lgt nucsoara
  • 1 lgt rasa de salicil
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa (2):

Se spala si se curata legumele. Se dau prin masina de tocat si se pun la foc intr-o oala de inox impreuna cu bulionul. Se lasa sa fiarba impreuna in jur de 3-4 ore, pana se inmoaie bine legumele. Eu am ales sa bag oala in cuptor. Din cand in cand am mai amestecat. 

Dupa ce s-au fiert bine legumele, am lasat putin sa se raceasca apoi le-am dat la blender. Am pus din nou la fiert impreuna cu zaharul, otetul si condimentele. Am lasat sa fiarba pana am obtinut o consistenta pe placul meu. 

Am adaugat la final salicilul si am pus ketchupul in sticle sterilizate. Se pun in paturi si se lasa acolo pana se racesc. Se depoziteaza in camara.

TIPS-URI

1

Cantitatile de zahar, otet si condimente se pot adauga in functie de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

12.10.2014, 15:48

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:12

Rocsi 1

12.10.2014, 18:50

Ce cremos, ce culoare frumoasa are!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa