Ketchup de casa picant

de alinutzika in Bulion, 2 Sep 2011 | 7455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de bulion de casa
  • 2 linguri pasta ardei sau gogosari
  • 3 linguri de zahar
  • 1/2 ligurita otet
  • 1 lingurita rasa boabe piper
  • 1/2 lingurita boabe mustar
  • 2-3 foi de dafin
  • un varf de cutit de sare grunjoasa
  • un praf de scortisoara
  • un praf de cuisoare macinate
  • un praf de ghimbir
  • un praf de tarhon macinat
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 1 ceasca mica ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa picant:

Se toaca foarte bine ceapa, usturoiul si ardeii in robot si se pun la calit in ulei. Cand sunt caliti, se adauga pasta de ardei, se mai lasa putin, apoi se adauga bulionul si otetul.


Se pun pe rand condimentele si se lasa la fiert pana capata consistenta dorita. Daca vreti, pt a fi si mai fin decat e, mixati-l cu blenderul. Se adauga conservantul, se amesteca bine si se pune in borcane. Intoarceti pt 5 minute borcanele cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi depozitati in camara.


E bun la pizza, paste, gratare, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

02.09.2011, 16:59

excelent pentru camara

alinutzika 1

02.09.2011, 23:28

Multumesc de aprecieri, fetelor!

alinutzika 1

02.09.2011, 23:31

Rocsi, muncesc acum ca sa stau la iarna...
Oricum, imediat se incepe scoala, de fapt pt noi s-a inceput deja, asa ca ma grabesc sa termin cu toate acum. Dupa ce se incepe scoala o sa vin acasa obosita, ca anul acesta o sa fiu invatatoare la 2 clase simultane...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa