Ketchup de casa picant

de alinutzika in Bulion, 2 Sep 2011 | 6163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de bulion de casa
  • 2 linguri pasta ardei sau gogosari
  • 3 linguri de zahar
  • 1/2 ligurita otet
  • 1 lingurita rasa boabe piper
  • 1/2 lingurita boabe mustar
  • 2-3 foi de dafin
  • un varf de cutit de sare grunjoasa
  • un praf de scortisoara
  • un praf de cuisoare macinate
  • un praf de ghimbir
  • un praf de tarhon macinat
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 1 ceasca mica ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa picant:

Se toaca foarte bine ceapa, usturoiul si ardeii in robot si se pun la calit in ulei. Cand sunt caliti, se adauga pasta de ardei, se mai lasa putin, apoi se adauga bulionul si otetul.


Se pun pe rand condimentele si se lasa la fiert pana capata consistenta dorita. Daca vreti, pt a fi si mai fin decat e, mixati-l cu blenderul. Se adauga conservantul, se amesteca bine si se pune in borcane. Intoarceti pt 5 minute borcanele cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi depozitati in camara.


E bun la pizza, paste, gratare, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

02.09.2011, 16:59

excelent pentru camara

alinutzika 1

02.09.2011, 23:28

Multumesc de aprecieri, fetelor!

alinutzika 1

02.09.2011, 23:31

Rocsi, muncesc acum ca sa stau la iarna...
Oricum, imediat se incepe scoala, de fapt pt noi s-a inceput deja, asa ca ma grabesc sa termin cu toate acum. Dupa ce se incepe scoala o sa vin acasa obosita, ca anul acesta o sa fiu invatatoare la 2 clase simultane...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ketchup (varianta mea)