Ketchup iute

de Constelatialeu in Sosuri, 29 Sep 2014 | 2019 vizualizari

 

Prietenul la ..iuteala se cunoaste...si daca a vrut iute,pai iute sa fie......mie mi-a luat foc limba,nu-i de mine asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii carnoase
  • 5 kg ardei capia
  • 160 g ardei iute din ala cat degetul mic,chiar mai mic...
  • 30 g piper macinat
  • 100 g sare
  • 100 g busuioc maruntit
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup iute:

Sa trecem la treaba,ca e ceva.....


Rosiile le spalam si le dam prin separatorul de rosii,sa eliminam semintele si coaja.Ardeii ii punem la copt si apoi ii curatam de coaja si seminte.Ardeii iuti ii spalam si le taiem cotoarele,impreuna cu ardeiul capia ii dam la masina de tocat prin sita cea mai mica.Apoi ii amestecam cu piper si busuioc. Punem tuciul pe foc,punem sucul de rosii si sarea, lasam sa scada cam de o palma,apoi adaugam si ardeii amestecati.Lasam sa fiarba la foc domol sa scada cam la jumatate sau cat vrem de gros sa fie..Cand a scazut suficient il turnam in sticlute de 330 ml,sticlute ce au fost sterilizate .Capacim sticlutele si le bagam la cuptorul care a fost incins bine,le lasam pana a doua zi,apoi le depozitam in camara,beci sau le trimitem prietenului..iute,ca sa nu pofteasca rau....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

29.09.2014, 16:23

Rocsi 1

29.09.2014, 22:24

Super!

diaconta 1

30.09.2014, 22:37

Iute rau???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii (cu bulion)