Ketchup picant

de Bunica in Bulion, 10 Aug 2014 | 11577 vizualizari

 

Am vazut la Laura Laurentiu o reteta de ketchup ,care m-a atras.Ieri am executat-o.A iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. rosii
  • 1,5 kg. ardei gras rosu
  • 2 cepe mari
  • 5 catei usturoi
  • runzele de la o telina
  • sare
  • 1 lingurita piper
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita pudra ghimbi1 lingurita tarhon
  • 4 foi dafin
  • 100 ml. otet
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup picant:

Ardeii se coc ,se curata de seminte,coaja si cotoare.


Ceapa si usturoiul curatate.


Le punem in blender pana obtinem o pasta.


Rosiile se dau prin masina de rosii.


Adreiul iute il taiem in doua pe lungime.


Punem intr-un vas incapator toate ingredientele ,mai putin otetul.


Se fierb pana se obtine o pasta.


Adaugam otetul.


Se gusta si se completeaza de sare,piper.


Se scot foile de dafin.frunzele de telina si ardeiul iute.


Turnam compozitia fierbinte in sticlele spalate si sterilizate,capacim si le punem la paturica ,spun eu(le infasuram intr-o patura de lana pana se racesc)


Din aceste cantitati am obtinut 2 sticle de 750 ml. si 2 sticle de 200 ml.

 

TIPS-URI

1

Se pot elimina sau adauga condimentee dorite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

12.08.2014, 11:48

Rocsi 1

12.08.2014, 12:58

Cred ca a iesit asa bun!

bianca92 1

23.08.2014, 21:15

cel mai bun si bunica mea face

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ketchup (varianta mea)