Cum se face sucul de rosii

de Pushaa in Bulion, 10 Aug 2014 | 11768 vizualizari

 

 Cum se face sucul de rosii

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare neiodata pentru muraturi
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Alegem rosiile bine coapte. Le spalam. le curatam de codite si le punem intr-o oala la fiert. Cand incep sa se inmoaie si sa crape coaja le scoatem intr-un vas. Dupa ce se racesc le decojim si le dam prim masina de tocat rosii (pentru a separa samburii de pulpa). Sucul rezultat il punem la fiert cu sare dupa gust (cand il gustam sucul trebuie sa fie un pic sarat ca sa tina peste iarna). Il lasam sa fiarba pana scade la jumatate.


Cand este gata punem sucul de rosii fierbinte in borcanele spalate si uscate, strangem bine capacele.


Pregatim o oala cu un prosop pe fund, asezam borcanele si turnam apa calduta pana la gura borcanului. Fierbem la foc mic pana cand apa din olala scade la jumatate. Lasam borcanele in oala sa se raceasca treptat apoi le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

12.08.2014, 11:21

Rocsi 1

12.08.2014, 13:06

Foarte bun la iarna!

Gicuta69 1

06.05.2015, 14:50

Buna reteta !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii