Kiwi in sirop

de Ubulika in Dulceata / Gem, 24 Iul 2011 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kiwi
  • 1 cana jumate zahar tos
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kiwi in sirop:

Se curata kiwi`ul de coaja si se taie felii.Turnam peste el zeama de lamaie si zaharul.Amestecam incet si lasam sa se topeasca zaharul tos.Punem fructele si  sucul lasat intr-o cratita  si lasam la fiert, la foc mic, pana ce mai scade din suc,amestecand usor.

Cand sunt gata turnam in borcane.Apoi le inchidem,le intoarcem invers si le lasam la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kiwi in sirop" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:43

Ubulika 1

24.07.2011, 22:00

din 3 borcane unul s`a facut praf cred ca a prins aer

Dya Daniela Andrei 1

25.07.2011, 11:09

nu am facut niciodata insa imi place cum suna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă