Kohlrabi subji

de Anamaria7 in Mancaruri de legume, 22 Mai 2011 | 4146 vizualizari

 

Prima data cand gatesc cu ingredient principal gulia (kohlrabi). Si am fost foarte foarte placut surprinsa de gustul diferit al acestei legume. Nu credeam ca poate diferi foarte tare de dovlecel/telina etc, dar m-am inselat. Reteta este dupa una indiana, eu am mai adaugat dovlecel.

 

INGREDIENTE

  • 1 gulie
  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 chilli
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 1/2 lgt zahar brun
  • 1 lgt seminte de mustar
  • 2 lgt chimen
  • sare
  • ulei pentru calit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kohlrabi subji:

Punem semintele de chimen in ulei incins, iar cand incep sa pocneasca adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul tocat. Cand ceapa a devenit sticloasa punem si rosia taiata feliute si boiaua.


Intre timp, gulia si dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete. De la gulie putem folosi si frunzele, daca sunt proaspete. Cand rosia s-a muiat, adaugam gulia, putina sare, zaharul si punem 1 cana de apa. Lasam sa fiarba la foc mic, iar cand e aproape gata punem si dovlecelul. Cand totul a fiert verificam gustul si mai condimentam cu sare/mai adaugam chimen daca vrem.

 

TIPS-URI

1

Nu trebuie adaugata multa apa, gulia si dovlecelul lasa si ele apa, mai ales dupa ce punem sare.

2

Se poate servi cu sos de usturoi si paine libaneza (lipii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Kohlrabi subji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Anamaria7 1

25.05.2011, 07:26

))))))) gaby, pai sa stii ca DE AIA as cere si eu zilniiiiiiiiic de ce? DE AIAAAA

mamaieelena 1

25.05.2011, 07:26

Bucataras Medi 1

25.05.2011, 18:38

interesanta................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din legume si ciuperci pane cu piure de cartofi