Krem a la Krem

de La Ancuta in Prajituri, 19 Sep 2010 | 16559 vizualizari

 

O senzatie! Multumesc Miha si Madi_marin (am folosit o combinatie din cele 2 retete)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata

Crema:

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte rece
  • 1 plic Creme Ole de vanilie

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 2 linguri coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem:

Blat:


Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul. Apoi se adauga cate un galbenus amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic, cat sa se omogenizeze.


Se toarna aluatul intr-o tava patrata tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mediu cam 25-30 minute. Se lasa la racit.


Crema:


Se pun intr-un bol frisca, laptele si praful de vanilie. Se bate cu mixerul cam 1 minut, crema trebuie sa se intareasca destul de bine. Se intinde uniform pe suprafata blatului rece si se baga la frigider.


Glazura:


Ciocolata o topim impreuna cu restul ingredietelor si lasam la racit.Cand a ajuns la temperatura camerei, se toarna pe prajitura si se intinde uniform. Se da la rece pana se intareste glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Nyko 1

25.10.2013, 22:02

ce pofta mi-ati facut yamy...

adry88 1

26.10.2013, 10:56

foarte gustos

La Ancuta 1

27.10.2013, 11:13

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane