Krem a la Krem

de Micutza Luana in Prajituri, 1 Mai 2014 | 4143 vizualizari

 

Delicioasa praji usor de facut si repede de mancat , By Miha >:d

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 lg de zahar
  • 1 plic crem ole de ciocolata
  • Crema
  • 500 ml frisca lichida
  • 300 ml lapte rece
  • 2 plicuri crem ole de vaniie
  • Glazura
  • 200 gr ciocolata de menaj
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 2 lg coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem:

Blatul


Se separa ouale , albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatete din zahar.


Galbenusurile se bat cu restul de zahar si se adauga peste albusuri impreuna cu praful de crema ole de ciocolata .


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si se da la cuptor 25-30 minute. Se lasa la racit.


Crema


Intr-un bol punem laptele plicul de crema de valinie si frisca .Mixam pana se intareste si punem peste blat . Se da la rece.


Glazura


Ciocolata o topim la bain-marie cu untul, frisca laptele si coniacul si punem peste crema.


Dam la rece pentru o ora, apoi portionam.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lavinia 1

02.05.2014, 14:43

o ador!

Micutza Luana 1

02.05.2014, 19:58

alina ms

Micutza Luana 1

02.05.2014, 19:58

lavi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krem a la Krem