Krem a la krem (reteta nr 100 !!! )

de Andreea Caroline in Prajituri, 7 Ian 2013 | 8428 vizualizari

 

multumesc Gaby_d pentru reteta >:D< .

recomand aceasta prajitura.nu ai cum sa nu te indragostesti de ea ;)

am vazut varianta cu prajitura glazurata fara a fi taiata intai insa varianta lu Gaby de a glazura fiecare bucata in parte mi s-a parut mai de efect ;)

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata
  • pentru crema:
  • 350 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie
  • pentru glazura:
  • 100 gr ciocolata vrac
  • 40 gr frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 1 lingura coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la krem (reteta nr 100 !!! ):

BLAT : separam galbenusurile de albus.batem albusurile spuma ,adaugind pe rind cite o lingura zahar batind dupa fiecare . punem apoi galbenusurile unul cite unul.se adauga plicul cu crema si se omogenizeaza.


punem compozitia intr-o tava (20/25 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins in prealabil ,foc mediu pentru 25 minute.


CREMA : punem toate ingredientele intr-un bol si mixam bine,mai intai la viteza mica apoi la viteza mai mare .trebuie sa devina o crema legata bine.


GLAZURA: topim ingredientele la foc mic.


pe blatul rece se intinde uniform crema intr-un strat gros si se niveleaza.se da la frigider.


se scoate tava,portionam prajitura si glazuram fiecare prajitura in parte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la krem (reteta nr 100 !!! )" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bucataras Monica 1

08.01.2013, 19:43

mmmmmm

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:16

immm tare bine arata

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Deliciu"