Krem a la krem: tort cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 2533 vizualizari

 

Krem a la krem: tort cu zmeura

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua;
  • 6 linguri de zahar brun;
  • 1 plic praf de budinca de ciocolata rece (Creme Ole de ciocolata)
  • Pentru crema:
  • 250 ml frisca lichida;
  • 150 ml lapte rece;
  • 1 lingura de zahar brun;
  • un pliculet de vanilie bourbon;
  • 1 plic de praf de budinca de vanilie rece (Creme Ole de vanilie)
  • Pentru decor/glazura:
  • 100 g ciocolata amaruie 75%
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 2 linguri coniac;
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la krem: tort cu zmeura:

Mod de preparare: aici

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la krem: tort cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

17.07.2011, 21:11

casa de piatra sa fie intr-un ceas bun

horia 1

26.07.2011, 21:32

ce bine arata!

horia 1

26.07.2011, 21:32

felicitari !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert delicios cu blat din bezea