Krem a la krem: tort cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 3580 vizualizari

 

Krem a la krem: tort cu zmeura

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua;
  • 6 linguri de zahar brun;
  • 1 plic praf de budinca de ciocolata rece (Creme Ole de ciocolata)
  • Pentru crema:
  • 250 ml frisca lichida;
  • 150 ml lapte rece;
  • 1 lingura de zahar brun;
  • un pliculet de vanilie bourbon;
  • 1 plic de praf de budinca de vanilie rece (Creme Ole de vanilie)
  • Pentru decor/glazura:
  • 100 g ciocolata amaruie 75%
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 2 linguri coniac;
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la krem: tort cu zmeura:

Mod de preparare: aici

Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la krem: tort cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

17.07.2011, 21:11

casa de piatra sa fie intr-un ceas bun

horia 1

26.07.2011, 21:32

ce bine arata!

horia 1

26.07.2011, 21:32

felicitari !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu "peripetii"