Krem a la krem: tort cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 2367 vizualizari

 

Krem a la krem: tort cu zmeura

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua;
  • 6 linguri de zahar brun;
  • 1 plic praf de budinca de ciocolata rece (Creme Ole de ciocolata)
  • Pentru crema:
  • 250 ml frisca lichida;
  • 150 ml lapte rece;
  • 1 lingura de zahar brun;
  • un pliculet de vanilie bourbon;
  • 1 plic de praf de budinca de vanilie rece (Creme Ole de vanilie)
  • Pentru decor/glazura:
  • 100 g ciocolata amaruie 75%
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 2 linguri coniac;
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la krem: tort cu zmeura:

Mod de preparare: aici

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la krem: tort cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

17.07.2011, 21:11

casa de piatra sa fie intr-un ceas bun

horia 1

26.07.2011, 21:32

ce bine arata!

horia 1

26.07.2011, 21:32

felicitari !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar