Langosi cu branza si sunca

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 11497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 150 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 100 g sunca
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si sunca:

Intr-un castron spargem ouale, adaugam iaurtul, uleiul, sarea si bicarbonatul. Apoi adaugam faina si framantam bine aluatul.

Aluatul il lasam putin sa creasca, apoi intindem o foaie nu foarte groasa si o taiem patratele sau triunghiuri. Pe fiecare patratel punem branza data pe razatoare amestecata cu sunca. Presam bine marginile patratelelor si le punem la prajit pe rand in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti le scoatem si le punem intr-un castron in care am pus servetele absorbante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi simpli si cu telemea Delaco