Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2012 | 13579 vizualizari

 

Un fel gustos, specific zonei din care ma "trag" . Se poate servi la micul dejun, pranz, cina sau intre mese =))

 

INGREDIENTE

  • faina 1000 g,
  • drojdie proaspata 2 cuburi,
  • lapte 1 cana,
  • zahar 2 linguri,
  • un praf de sare,
  • ulei de palmier 300 ml.
  • Umplutura:
  • telemea de oaie uscata 350 g ,
  • Crema de branza Ceva fin de la Delaco 100 g,
  • smanatana 1 lingura,
  • marar tocat 1 legatura,
  • cozi de ceapa verde.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde:

De data asta, am lasat-o pe Maricica sa se odihneasca, si am purces la treaba. Se iau citeva linguri din laptele caldut si se pun intr-un pahar. Se marunteste drojdia si se adauga la lapte, impreuna cu zaharul si se lasa paharul acoperit sa se odihneasca, pina cind drojdia a crescut si a facut besici de aer. Se cerne faina si se face in mijloc un cuib in care se pune laptele caldut si o lingurita de sare. Se amesteca bine aluatul. Se adauga drojdia si se framanta bine. Aluatul trebuie sa fie moale, nu foarte rigid. Se lasa la crescut (acoperit) intr-un loc cald cel putin jumatate de ora.


Telemeaua se da pe razatoarea mica, se amesteca cu crema de branza, smantana, mararul si ceapa taiate marunt, pana se incorporeaza toate ingredientele.


Din aluatul de langosi se ia o bucata si se intinde cit pentru un langos. Se ia o lingura-doua din compozitia de brinza si se pune in mijlocul aluatului. Se lipesc bine marginile una peste alta. Se pune la incins mult ulei intr-o tigaie (langosii trebuie sa pluteasca in ulei) si se pun langosii la fript. Se lasa la scurs pe o farfurie pe care s-a pus un prosop de bucatarie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:45

oh ce bunatate ai facut!

Xandrinne 1

25.11.2012, 08:48

Yummy, vreau si eu!

sebirizescu 1

06.01.2013, 22:40

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti