Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua

de SENO in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2011 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 cartofi
  • 2 carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • branza telemea sau cas (eu am avut cas de oaie)
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua:

Toate legumele se curata si se spala.


Ceapa se taie marunt si se caleste in 3 linguri de ulei cu un praf de sare pana devine lucioasa.


Ardeiul se taie si el si se pune la calit peste ceapa.


Se pune o jumatate de ceasca de apa si se lasa sa fiarba pana se evapora.


Cartofii se dau prin razatoarea cu gauri mari si se pun in tigaie cu boia dulce si piper macinat,se lasa pana se face bine cartoful.Se amesteca tot timpul ca sa nu ramana cocoloase si sa se prajeasca frumos.


Ouale se pun pe rand deirect in tigaie fara a se bate dinainte.Se amesteca bine de tot.


Se taie si carnaciorii si se arunca si ei in tigaie,apoi casul dat pe razatoare.


Se mai potriveste de sare si piper daca mai este nevoie.


La sfarsit se poate pune marar sau patrunjel verde,eu nu am pus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:19

Rocsi 1

26.02.2013, 10:37

La multi ani!

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cu varza