Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua

de SENO in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2011 | 2711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 cartofi
  • 2 carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • branza telemea sau cas (eu am avut cas de oaie)
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua:

Toate legumele se curata si se spala.

Ceapa se taie marunt si se caleste in 3 linguri de ulei cu un praf de sare pana devine lucioasa.

Ardeiul se taie si el si se pune la calit peste ceapa.

Se pune o jumatate de ceasca de apa si se lasa sa fiarba pana se evapora.

Cartofii se dau prin razatoarea cu gauri mari si se pun in tigaie cu boia dulce si piper macinat,se lasa pana se face bine cartoful.Se amesteca tot timpul ca sa nu ramana cocoloase si sa se prajeasca frumos.

Ouale se pun pe rand deirect in tigaie fara a se bate dinainte.Se amesteca bine de tot.

Se taie si carnaciorii si se arunca si ei in tigaie,apoi casul dat pe razatoare.

Se mai potriveste de sare si piper daca mai este nevoie.

La sfarsit se poate pune marar sau patrunjel verde,eu nu am pus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:19

Rocsi 1

26.02.2013, 10:37

La multi ani!

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!