Langosi cu gem de prune

de monik80 in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 1100 vizualizari

 

Aceasta e reteta bunicii,foarte buna!Oua nu am pus,dar au iesit si fara gustosi si colorati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 30 g drojdie
  • 500 ml lapte
  • putin zahar
  • un praf de sare
  • 3 linguri margarina
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu gem de prune:

Punem laptele la incalzit si dizolvam drojdia in el.Intr-un vas punem faina,laptele cu drojdia,zaharul,sarea,margarina si incepem sa framantam,punem lapte putin cate putin si cele 2 linguri ulei.

Framantam bine si lasam aluatul la crescut vreo 30 min.Intindem o foaie,o taiem bucati si punem gem pe fiecare apoi le impaturim si le punem in uleiul incins.Sunt foarte pufoase si bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

monik80 1

19.03.2015, 15:33

Panacris 1

19.03.2015, 18:45

dantes 1

21.03.2015, 09:03

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!