Langosi la minut, cu branza sarata

de RuxyRux in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 3086 vizualizari

 

Daca va plac gogosile unguresti cu branza sarata si aveti pofta sa le mancati incredibil de rapid...atunci sa tineti minte reteta! Sunt atat de fragede, incat se topesc in gura!
Se fac cat ai clipi si dispar din farfurie pana deschideti gura, asa ca daca aveti intrusi in bucatarie...aveti grija ca poate nu mai apucati sa le gustati pana le terminati de prajit! :))))
Ca la bucatarasi acasa!
 

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. branza cremoasa( eu iubesc branza President, vezi imaginea)
  • 350 gr. faina
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • amidon pentru infainat( merge mult mai usor intinsul )
  • ulei ( in jur de doua cani) pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi la minut, cu branza sarata:

In mai putin de 30 de minute, va veti bucura de zece langosi incredibili...asa ca la treaba!

Se pune branza cremoasa intr-un vas, apoi ouale, iaurtul, si la final, faina si praful de copt si se framanta pana ce se omogenizeaza aluatul.

Pe o suprafata infainata (eu am folosit amidon), punem aluatul si-l impartim in zece bucati egale ( aprox).

Infainam bine si punem cate o bucata pe care o intindem cu degetele, apoi cu podul palmei. Formam toti langosii. Avem grija sa le intindem subtire, dar nu atat incat sa se rupa.

Le prajim in uleiul incins bine, dar nu punem mai mult de doua bucati maxim 3 in acelasi timp.

Langosii ii vom praji in ulei pe ambele parti, nu plecam de langa tigaie, pentru ca se fac extrem de repede, si ii scoatem pe un platou cu hartie absorbanta.

Putem sa ii mancam cu branza ( eu am pus-o doar de decor) sau simpli, pentru ca au destula.

Foarte gustosi, la noi au avut mare trecere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi la minut, cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide