Langosi la minut, cu branza sarata

de RuxyRux in Dulciuri, 26 Ian 2017 | 722 vizualizari

 

Daca va plac gogosile unguresti cu branza sarata si aveti pofta sa le mancati incredibil de rapid...atunci sa tineti minte reteta! Sunt atat de fragede, incat se topesc in gura!
Se fac cat ai clipi si dispar din farfurie pana deschideti gura, asa ca daca aveti intrusi in bucatarie...aveti grija ca poate nu mai apucati sa le gustati pana le terminati de prajit! :))))
Ca la bucatarasi acasa!
 

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. branza cremoasa( eu iubesc branza President, vezi imaginea)
  • 350 gr. faina
  • 2 oua
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • amidon pentru infainat( merge mult mai usor intinsul )
  • ulei ( in jur de doua cani) pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi la minut, cu branza sarata:

In mai putin de 30 de minute, va veti bucura de zece langosi incredibili...asa ca la treaba!


Se pune branza cremoasa intr-un vas, apoi ouale, iaurtul, si la final, faina si praful de copt si se framanta pana ce se omogenizeaza aluatul.


Pe o suprafata infainata (eu am folosit amidon), punem aluatul si-l impartim in zece bucati egale ( aprox).


Infainam bine si punem cate o bucata pe care o intindem cu degetele, apoi cu podul palmei. Formam toti langosii. Avem grija sa le intindem subtire, dar nu atat incat sa se rupa.


Le prajim in uleiul incins bine, dar nu punem mai mult de doua bucati maxim 3 in acelasi timp.


Langosii ii vom praji in ulei pe ambele parti, nu plecam de langa tigaie, pentru ca se fac extrem de repede, si ii scoatem pe un platou cu hartie absorbanta.


Putem sa ii mancam cu branza ( eu am pus-o doar de decor) sau simpli, pentru ca au destula.


Foarte gustosi, la noi au avut mare trecere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi la minut, cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

28.01.2017, 11:13

Marius

oanapl 1

30.01.2017, 12:49

Ce bunatate!

RuxyRux 1

30.01.2017, 23:36

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu branza, visine si bezea