Biscuiti cu miere

de Bya Ralu in Dulciuri, 14 Noi 2016 | 4066 vizualizari

 

Reteta luata de la Camy, doar ca eu aveam colorant verde, asa ca le-am facut in spirit de sarbatori, ea a zis ca sunt extraterestii :)))

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina+ 20(mie mi-a intrat mai mult de 220)
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite de miere
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie si portocala rasa
  • colorant verde
  • un praf de sare
  • pentru decor bombonele Dr Oetker
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu miere:

Intr-un castron inalt punem zaharul si untul la temperatura camerei taiat cuburi si il mixam bine cu mixerul.

Adaugam oul,esenta de vanilie si mierea si continuam sa mixam pana devine o pasta omogena.

Se pune colorantul verde si se omogenizeaza.

Punem faina(mai intai puneti 220 g ,daca mai trebuie mai adaugati dupa aceea) si coaja de lamaie si portocala rasa.

Se framanta aluatul pana devine usor elastic care nu se lipeste de maini.

Pe masa de lucru prasaram faina,punem aluatul si il intindem(nu foarte subtire ca mine ca se ard biscuitii :)) ),cu diverse forme decupam si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 10-13 minute(nu ii lasati prea mult ,ca se ard,verificati des).

Se lasa sa se raceasca putin,se umple cu miere,iar deasupra decoratiuniile se lipesc tot cu miere.

Spor la lucru :)) si pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

14.11.2016, 22:02

buni!

Bya Ralu 1

14.11.2016, 22:58

multumesc

Rocsi 1

15.11.2016, 20:41

Mie imi plac, sa stii!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere