Bilute cu cacao si nuci

de Ligia Bxl in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 18934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti
  • 4 linguri de cacao
  • 1 pachet de unt(250 gr)
  • 2 pahare de apa
  • 175 gr de nuci
  • 2 esente de rom
  • 10 linguri de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • nuca de cocos ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu cacao si nuci:

Biscuitii  se macina fin, nucile la fel si se pun impreuna intr-un castron. Separat pe aragaz se face un sirop cu apa, cacao, margarina, zaharul si zaharul vanilat se fierb putin dupa care se da de pe foc si se adauga esenta de rom. Acest sirop se pune peste biscuiti si nuci, se amesteca bine si se formeaza bilute, se dau prin nuca de cocos si se pun la rece.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

ela 1

04.03.2013, 00:10

LA MULTI ANI!

Mihaela11_jo 1

04.03.2013, 20:25

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

Ligia Bxl 1

08.03.2013, 16:57

multumesc fetele mele dragi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane din biscuiți trase în ciocolată