Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere

de Dana_Retetegg in Prajituri, 13 Dec 2011 | 5984 vizualizari

 

Cred ca acesti biscuiti sunt cei mai aromati pe care i-am mancat vreodata. Aroma de ghimbir si scortisoara se imbina perfect cu dulceata mierii, asa ca nu-i ocoliti acum de sarbatori, sunt perfecti!!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt rece,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 linguri de miere,
  • 2 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat,
  • 1/4 lingurita scortisoara,
  • 300 gr faina,
  • 1 praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere:

Am amestecat untul rece taiat cubulete cu faina, praful de copt, sare si zahar.



Apoi am adaugat ouale, mierea, gimbirul si scortisoara. Am omogenizat pana am obtinut un aluat tare.



L-am pus 30 de minute la frigider, apoi am modelat biscuitii.



I-am copt la foc mediu 15 minute.



Se pastreaza foarte bine cateva zile intr-o cutie de metal inchisa ermetic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Dana_Retetegg 1

14.12.2011, 22:54

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:48

ce frumosi,ce buni.

Dana_Retetegg 1

18.12.2011, 17:03

merci Medi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Linzer