Langosi unguresti

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2011 | 24480 vizualizari

 

Am murit de pofta cand am vazut langosii lui Sidy.
Am facut si eu si tanjesc din nou sa mai fac.
Sunt deliciosi si foarte satiosi.
Reteta o am de la mama soacra care mi-e tare draga.

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 2 oua
  • 4 linguri mari smantana grasa
  • o lingurita zahar
  • un cub de drojdie de 25g
  • sare
  • lapte caldut pentru framantat(cam 400 ml)
  • ulei(pentru framantat si prajit)
  • smantana si cascaval pentru uns langosii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi unguresti:

Se face o maia din drojdie,zahar putin lapte si faina.Se lasa la crescut 15 minute.


Se pune restul de faina,ouale,sare,cele 4 linguri de smantana si se incepe framantatul adaugan treptat lapte caldut.Se framanta foarte bine pana coca devine moale.


La sfarsit se adauga cateva linguri de ulei(eu am pus de masline) si se framanta inca 5 minute.Se lasa la crescut 20 minute.


Se fac cu mana placintele si se coc in ulei de floarea soarelui fierbinte.


Se ung cand sunt fierbinti cu smantana in care am pus putina sare dupa gust si se rade din belsug cascaval deasupra.


Am facut cativa langosi umpluti cu branza de oaie si marar verde tocat.


Mi-ar place sa va pot servi cu langosi sunt deliciosi,trebuie neaparat sa faceti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi unguresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

03.10.2011, 08:32

ce bine mai arata

Kori 1

03.10.2011, 13:45

foarte buni

tanyapatap 1

05.10.2011, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi, cu de toate