Lapte prajit

de Andreea Caroline in Dulciuri, 29 Aug 2012 | 2821 vizualizari

 

reteta o am de la tv

 

INGREDIENTE

  • 250 ml de lapte
  • 50 gr faina
  • 50 gr zahar
  • 1 plic vanillie
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte prajit:

Se pune laptele intr-o craticioara si se incalzeste. Se adauga faina putin cate putin amestecand sa nu faca cocoloase, totul pe flacara mica. Dupa ce am adaugat toata faina o dam de pe foc si punem zaharul si plicul de vanilie. Se pune totul intr-un bol si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam oul si apoi punem compozitia intr-un vas si lasam sa se raceasca foarte bine.


Racita, crema e solida, dar poate fi modelata in bilutze sau taiata romburi.


Eu le-am facut bilute caci nu am avut rabdare sa se intareasca cit trebuie :). Dam bilutele prin ou batut apoi prin pesmet si le prajim in ulei. Le scoatem si le pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte prajit" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

29.08.2012, 20:38

Foarte interesant...

lilik 1

29.08.2012, 23:53

interesant

AnyCostescu 1

01.09.2012, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte, portocale si cocos