Lasagna cu carne

de Miha in Lasagna, 10 Sep 2009 | 9917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare si piper
  • sosul Bolognese:
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 pachet lasagna
  • 200 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne:

Sos Bechamel:


Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Punem si laptele,cate putin,apoi condimentele.Se lasa la racit.


Sosul Bolognese:


Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic.Adaugam carnea tocata si sucul de rosii.Condimentam si potrivim gustul de sare.


Intr-o tava unsa cu unt se pune un strat de foi de lasagna,se unge cu sos Bechamel,apoi cu sos Bolognese.Se procedeaza intocmai pana se tremina foile de lasagna si umplutura.


Se stopeste cu suc de rosii si putina apa,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor,la foc medu,pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Brindusa 1

26.01.2010, 21:31

Buna rau. Eu sunt innebunita dupa lasagna.
Incearca data viitoare (daca nu mananca si copilul) sa pui niste vin in sosul Bolognese.

babi5 1

14.10.2013, 17:49

ralu_ca 1

14.10.2013, 19:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Lasagne