Lasagna cu carne

de Miha in Lasagna, 10 Sep 2009 | 9807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare si piper
  • sosul Bolognese:
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 pachet lasagna
  • 200 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne:

Sos Bechamel:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Punem si laptele,cate putin,apoi condimentele.Se lasa la racit.

Sosul Bolognese:

Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic.Adaugam carnea tocata si sucul de rosii.Condimentam si potrivim gustul de sare.

Intr-o tava unsa cu unt se pune un strat de foi de lasagna,se unge cu sos Bechamel,apoi cu sos Bolognese.Se procedeaza intocmai pana se tremina foile de lasagna si umplutura.

Se stopeste cu suc de rosii si putina apa,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor,la foc medu,pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Brindusa 1

26.01.2010, 21:31

Buna rau. Eu sunt innebunita dupa lasagna.
Incearca data viitoare (daca nu mananca si copilul) sa pui niste vin in sosul Bolognese.

babi5 1

14.10.2013, 17:49

ralu_ca 1

14.10.2013, 19:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!