LASAGNA CU SOS BECHAMEL

de ela in Lasagna, 9 Oct 2011 | 20047 vizualizari

 

nu am mai facut demult lasagna.....

 

INGREDIENTE

  • 10foi lasagna
  • 100gr parmezan
  • 50gr cascaval ras
  • 600gr carne tocata
  • 1ardei gras rosu
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1radacina patrunjel
  • 6linguri pasta de rosii de casa
  • 100ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 100gr unt
  • 2linguri faina
  • 600ml lapte
  • sare
  • 1praf nucsoara
  • putin patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA LASAGNA CU SOS BECHAMEL:

Curatam ceapa,ardeiul,patrunjelul si morcovul,le maruntim in robotul de bucatarie apoi le punem la calit in putin ulei cateva minute.Adaugam carnea tocata si mai calim putin,amestecand mereu,adaugam 3linguri de apa si mai lasam pe foc,amestecand din cand in cand cateva minute.Condimentam dupa gust cu sare si piper,pasta de rosii si vinul si lasam pe foc pana scade zeama.Oprim focul si lasam putin sa se raceasca.


Fierbem doua minte foile de lasagna in apa clocotita si le scoatem pe un prosop sau pe masa.


Punem untul la topit,calim in el faina,amestecand rapid si stingem cu laptele,adaugat treptat.Condimentam cu sare,nucsoara dupa gust si lasam sa fiarba,amestecand des,pana se ingroasa putin sosul.


Ungem cu putin ulei un vas termorezistent,punem un strat de sos bechamel,doua foi de lasagna,carne tocata si sos bechamel si continuam pana terminam foile,ultimul strat fiind de sos.Presaram deasupra cascaval,parmezan si patrunjel si dam la cuptor aproximativ 60minute,pana compozitia se rumeneste frumos deasupra.


Se serveste atat calda cat si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "LASAGNA CU SOS BECHAMEL" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

ela 1

16.10.2011, 23:53

Nadina

nadina73 1

17.10.2011, 00:03

Ela iubita razi tu razi,da uneori e de plans

mena29 1

20.10.2011, 22:03


dai si mie?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna