Lasagna cu sos de carne si mozzarella

de mary993 in Lasagna, 23 Sep 2013 | 5036 vizualizari

 

Reteata originala nu e cu mozzarella dar e delicioasa pentru iubitori de ea!
Cand fac lasagna gatesc in cantitati mai mari si restul pun la congelator asa am pentru o perioada mai lunga!

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna cam 500gr
  • besciamel 1kg
  • carne macinata de porc1 \1,5 kg
  • 3 mozarelle mari de 125gr
  • branza parmezan 500gr
  • 3morcovi mari
  • 2 ardei rosi mici sau 1 mare
  • patrunjel
  • 2cepe mici
  • 3 linguri pasta de tomate sau 3 rosii mari
  • sare
  • piper
  • 2 lg ulei de masline
Portii: 25
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu sos de carne si mozzarella:

Se pune uleiul de masline si ceapa la calit apoi se pun bucati din carnea de porc macinata.Odata calita si carnea, se toc legumele cu patrunjelul cu pasta de tomate si se pun impreuna peste carnea calita intr-o tigaie inalta sau oala mai mare.se condimenteaza cu sare si piper dupa placere.

Se lasa pe foc cam 30'min.Intre timp eu am dat prin razatoare branza parmezan,am taiat felii moazzarella si am pregatit taviile.cand a fost gata sosul de carne am pus 3 lg de sos cu 2 de besciamel(cui ii place cu mai mult besciamel poate sa puna mai mult sau invers si cu carnea) cateva felii de mozzarella,branza parmezan si foile de lasagna.si se continua tot asa.apoi le-am lasat in cuptor timp de 45' min pana ce deasupra se formase un fel de scoarta inchisa la culoare.

TIPS-URI

1

daca nu aveti besciamel se face cu 500gr lapte 3 lg faina si jum.lingura de nucsor.se pune compozitia la fiert pana ce se ingroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu sos de carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

23.09.2013, 20:27

Buna

Ina 1

23.09.2013, 20:57

Lasagna e preferata mea

- Andreea - 1

23.09.2013, 21:00

Super mai ales ca are si mozzarella !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de vitel