Lasagna cu carne de porc

de getix in Lasagna, 26 Mai 2013 | 9078 vizualizari

 

O bunatate ce dispare foarte repede din farfurie !

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc tocata
  • 13 foi lasagna
  • 1 cana suc de rosii
  • sare, nucsoara, piper
  • 200 g cascaval
  • 600 ml lapte
  • 40 g faina
  • 40 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de porc:

Prima data pregatim sosul bechamel: topim untul  peste care adaugam faina, laptele  cald, sare, nucsoara, piper  si amestecam bine pana  devine ca o crema. Se pune  la  foc mic pana la 1-2 clocote, apoi strecuram daca este cazul si lasam la racit.

Intr-o tigaie punem sucul de rosii pe foc, cu sarea si un praf de nucsoara .Cand incepe sa fiarba, adaugam  carnea si lasam aproximativ 5 min pe foc.

Punem apa cu sare intr-o cratita iar cand aceasta a inceput sa fiarba adaugam si  foile de lasagna (eu am pus cate trei foi la fiert, cca 1- 2 min/set.)

Asamblarea: se pun cate trei foi pe fundul vasului, sosul de carne, cascaval ras si sos bechamel, iar foi de lasagna, sos de carne, cascaval , sos bechamel si tot asa pana terminam foile .

 Cand ajungem la ultimul strat de foi oprim  putin sos bechamel in care spargem un ou, adaugam  marar tocat si turnam deasupra foilor peste care radem iar cascaval . Se introduce la cuptor pentru 30 -40 min sau cat este cazul !

Multumesc vecinei mele, Nico  pentru reteta !

TIPS-URI

1

cine doreste poate praji o ceapa inainte de a face sosul de carne apoi se amesteca cu carnea si sucul de rosii si se pun la fiert impreuna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si cascaval