Lasagna cu carne de porc

de getix in Lasagna, 26 Mai 2013 | 7101 vizualizari

 

O bunatate ce dispare foarte repede din farfurie !

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc tocata
  • 13 foi lasagna
  • 1 cana suc de rosii
  • sare, nucsoara, piper
  • 200 g cascaval
  • 600 ml lapte
  • 40 g faina
  • 40 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de porc:

Prima data pregatim sosul bechamel: topim untul peste care adaugam faina, laptele cald, sare, nucsoara, piper si amestecam bine pana devine ca o crema. Se pune la foc mic pana la 1-2 clocote, apoi strecuram daca este cazul si lasam la racit.


Intr-o tigaie punem sucul de rosii pe foc, cu sarea si un praf de nucsoara .Cand incepe sa fiarba, adaugam carnea si lasam aproximativ 5 min pe foc.


Punem apa cu sare intr-o cratita iar cand aceasta a inceput sa fiarba adaugam si foile de lasagna (eu am pus cate trei foi la fiert, cca 1- 2 min/set.)


Asamblarea: se pun cate trei foi pe fundul vasului, sosul de carne, cascaval ras si sos bechamel, iar foi de lasagna, sos de carne, cascaval , sos bechamel si tot asa pana terminam foile .


Cand ajungem la ultimul strat de foi oprim putin sos bechamel in care spargem un ou, adaugam marar tocat si turnam deasupra foilor peste care radem iar cascaval . Se introduce la cuptor pentru 30 -40 min sau cat este cazul !


Multumesc vecinei mele, Nico pentru reteta !

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate praji o ceapa inainte de a face sosul de carne apoi se amesteca cu carnea si sucul de rosii si se pun la fiert impreuna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

getix 1

28.05.2013, 21:16

Rocsi, Ursulina

babi5 1

31.05.2013, 09:49

getix 1

31.05.2013, 21:27

multumesc Babi5

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata