Lasagna cu piept de pui si ciuperci

de rodica_m in Lasagna, 1 Iul 2011 | 8038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr foi lasagna
  • 700 gr piept de pui
  • 300 gr ciuperci
  • 500 gr rosii
  • 150 gr ceapa
  • patrunjel
  • 300 gr cascaval
  • Pentru sos bechamel:
  • 1 l lapte
  • 5 linguri faina
  • 100 gr unt
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu piept de pui si ciuperci:

Ceapa, pieptul de pui si ciupercile se taie marunt.


Calim ceapa in putin ulei, apoi adaugam pieptul de pui, si la sfarsit adaugam ciupercile lasam in tigaie vreo 15 min. Condimentam dupa gust.


Pregatim sosul: se topeste untul, se adauga faina se amesteca incontinuu, si se toarna si laptele. Lasam pe foc pana se ingroasa amestecand in tot acest timp cu un tel. Condimentam cu sare si piper.


Rosiile se decojesc (punem intr-un vas apa si cand incepe sa clocoteasca punem rosiile pt maxim un minut, se decojesc apoi foarte usor). Le dam prin blender, la fel si verdeata.


In tava punem putin sos bechamel, punem apoi foile de lasagna, punem peste foi jumatate din compozitia de piept de pui cu ciuperci si iar punem sos, repetam straturile pana terminam compozitia de carne si sosul. Dupa ultimul strat de foi de lasagna turnam rosiile pasate.


Dam la cuptorul incalzit la 180 C pentru 20 min. Intre timp dam cascavalul prin razatoare.


Dupa 20 min scoatem tava din cuptor si repartizam uniform stratul de cascaval ras. Mai dam la cuptor pentru inca 30 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:18

buna

jolygina 1

11.07.2011, 11:04

foarte bun

Bya Ralu 1

14.06.2012, 22:28

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc