Lasagna cu carne de vita si pui

de Bya Ralu in Lasagna, 22 Feb 2012 | 2779 vizualizari

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foi lasagna panzani
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g parmezan
  • Pentru sos:
  • 400g piept de pui
  • 600 g carne de vita
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri bulion
  • 1 cutie rosii decojite
  • condimente(piper,peperoncino,busuioc,oregano)
  • 1 ceasca de vin alb
  • Pentru sosul bechamel:
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 l lapte
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de vita si pui:

Dam prin masina de tocat pieptul de pui, usturoiul si ceapa, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Intr-un ceaun punem ulei de masline, morcovul, usturoiul si ceapa si le lasam putin la calit, dupa care adaugam carnea de pui si cea de vita. Se pun si condimentele, ceasca de vin, bulionul si la sfarsit rosiile decojite. Se lasa la foc mic timp de 20 minute.


Sosul bechamel:


Se pune untul la topit, dupa care se adauga 1 lingura de faina si se stinge cu lapte, adaugam sarea si piperul si se la 7 minute la foc, cat sa ramana subtire pentru a inmuia foile.


In tava de cuptor pregatim foile, se pune un strat(eu am pus si pe margini), se adauga cateva polonice de sos bechamel si un strat se carne intinsa bine. Se fac patru straturi in care se repeta procedeul. In al 3-lea strat peste carne am pus jumatate din compozitia de cascaval ras si jumatate de parmezan.dupa care se adauga foile, se pune sosul bechamel, carnea iar deasupra se pun ultimele foi, peste carne se pune iar sos bechamel si tot cascavalul si parmezanul ras. Adaugam o folie de aluminiu si o punem la cuptor 30-40 min, se mai verifica intre timp

 

TIPS-URI

1

merge de minune cu un pahar de vin alb

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de vita si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

23.02.2012, 10:05

mersi gabytza

Micutza Luana 1

13.03.2013, 17:15

super , asta papam si noi acuma nuh

Bya Ralu 1

13.03.2013, 18:59

da asta am papat eu!tu nu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de porc