Lasagna cu branza si bacon

de Rocsi in Lasagna, 11 Aug 2016 | 1578 vizualizari

 

Nu prea ar fi multe de zis la o asemenea reteta. Simpla, buna, satioasa, exact de ce avem nevoie dupa o zi de munca.

 

INGREDIENTE

    • 6 foi de lasagna
    • 350 gr cas de vaca
    • 100 gr bacon cubulete
    • 1 lingura parmezan ras
    • 2 oua
    • 1 lingura plina cu smantana
    • 3-4 crengute patrunjel verde
    • sare
    • piper

Pentru crusta:

  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 150 gr mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza si bacon:

Intr-o cratita punem apa, presaram putina sare si o transferam pe foc. Cand incepe apa sa clocoteasca, dam drumul foilor de lasagna si le fierbem 3-4 minute. Dupa acest timp, scoatem cu ajutorul unei palete, cate o foaie si le asezam pe hartie de copt, dar nu una peste alta ca se vor lipi. Intr-un bol amestecam branza faramitata, cu ouale si smantana. Tocam marunt patrunjelul si il adaugam peste branza. La final punem baconul, parmezanul, sare si piper dupa gust. Ungem doua vase, micute de ceramica, cu unt. Punem cate o foaie si jumatate de lasagna, apoi impartim compozitia de branza in ambele vase, o nivelam. Peste branza punem iar cate o foaie si jumatate de lasagna. Oul il batem spuma cu smantana, apoi turnam in ambele vase. Mozzarella o rupem bucatele si punem deasupra. Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita (cam la 160 de grade). Lasam sa se rumeneasca frumos lasagna noastra, apoi o scoatem din cuptor. O lasam putin sa se racoreasca si servim. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

14.08.2016, 20:32

Multumesc Ancutsa

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:52

super

Rocsi 1

17.08.2016, 19:50

Multumesc Elucu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si ciuperci