Lasagna cu mere

de Lau in Paste, 29 Oct 2015 | 982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foi de lasagna
  • 1 kg mere
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
  • 200 g nuca macinata
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mere:

Spalam merele si le dam prin razatoare,le adaugam intr-o cratita,zaharul scortisoara si le calim putin,la final adaugam nuca macinata.lasam sa se raceasca.


Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam foile de lasagna,lasam sa fiarba cca 4 min.


Le scoatem pe masa avand grija sa nu le asezam una peste alta.


Pe fiecare foaie de lasagna adaugam umplutura pe mijloc si le impaturim,le asezam in tava unsa cu ulei,repetam pana terminam foile,


Intr-un bol batem ouale cu zaharul,adaugam laptele si branza,esenta de rom,amestecam si turnam peste paste.


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

29.10.2015, 21:50

ce idee

Gicuta69 1

30.10.2015, 00:43

Interesant...imi place!

Lau 1

30.10.2015, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ton si masline