Lasagna cu mozzarella si vinete

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 3176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 vinete alungite
  • 500g mozzarella Cucina Granarolo
  • 500 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • 100 g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella si vinete:

Taiati vinetele in felii cu grosimea de 3-4 mm. Caliti-le in ulei pe ambele parti, scurgeti-le pe un prosop de hartie si apoi condimentati-le cu sare.Intr-o cratita amestecati sosul de rosii cu ulei de masline, sare, usturoi si fruze de busuioc. Puneti pe foc timp de 10 minute.Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent. Asezati in vas un strat de vinete, un strat de sos de rosii, un strat de mozzarella Granarolo, un strat de parmigiano reggiano Granarolo ras si cateva fruze de busuioc. Continuati sa suprapuneti straturi pana cand umpleti tava. Se coace la cuptor, la 190ºC timp de 40 de minute. Decorati cu cateva fruze de busuioc si serviti cald.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella si vinete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

10.07.2012, 18:44

E sigur pe gustul meu...arata imbietor Oana!

iri_iri 1

10.07.2012, 21:39

sa cred ca iti place mozzarella! si cred ca este si bun

laura_n 1

11.07.2012, 14:18

tare buna si imbietoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de vinete coapte cu paine prajita