Lasagna cu orez si ananas

de xana in Dulciuri, 20 Aug 2013 | 1497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 foi lasagna
  • cca 100 gr ananas
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita rasa amidon
  • scortisoara praf
  • coaja de lamaie rasa
  • esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu orez si ananas:

Orezul se pune la fiert in apa(1 parte orez, 3 parti apa). Amidonul se dizolva in frisca lichida si se adauga orezului deja fiert, impreuna cu zaharul, scortisoara, coaja de lamaie rasa si vanilia, amestecam bine si adaugam si ananasul taiat cubulete mici. Se mai lasa la fiert pana cand se ingroasa apoi se lasa sa se raceasca putin.


Foile de lasagna se fierb in apa cu o lingura de zahar(3-4 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj), apoi se scot cu grija si se taie in jumatati.


Asamblam lasagna pe farfuria de servit, punand o foaie, un sfert din orez, alta foaie, alt sfert din orez si terminand cu a treia foaie. Pudram cu scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu orez si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

xana 1

20.08.2013, 23:47

Multumesc, Roxana

anca_rm 1

21.08.2013, 11:33

wow , interesanta idee , arata foarte bine si cred ca e buna

xana 1

21.08.2013, 12:05

Anda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de porc