Lasagna cu orez si ananas

de xana in Dulciuri, 20 Aug 2013 | 3670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 foi lasagna
  • cca 100 gr ananas
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita rasa amidon
  • scortisoara praf
  • coaja de lamaie rasa
  • esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu orez si ananas:

Orezul se pune la fiert in apa(1 parte orez, 3 parti apa). Amidonul se dizolva in frisca lichida si se adauga orezului deja fiert, impreuna cu zaharul, scortisoara, coaja de lamaie rasa si vanilia, amestecam bine si adaugam si ananasul taiat cubulete mici. Se mai lasa la fiert pana cand se ingroasa apoi se lasa sa se raceasca putin.

Foile de lasagna se fierb in apa cu o lingura de zahar(3-4 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj), apoi se scot cu grija si se taie in jumatati.

Asamblam lasagna pe farfuria de servit, punand o foaie, un sfert din orez, alta foaie, alt sfert din orez si terminand cu a treia foaie. Pudram cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu orez si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

xana 1

20.08.2013, 23:47

Multumesc, Roxana

anca_rm 1

21.08.2013, 11:33

wow , interesanta idee , arata foarte bine si cred ca e buna

xana 1

21.08.2013, 12:05

Anda

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lasagna dulce ,cu prune caramelizate si scortisoara (Süsse Zwetschgen-Lasagne)