Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot

de Oana in Slow Cooker, 11 Oct 2018 | 787 vizualizari

 

O reteta usor de pregatit si super gustoasa facuta la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

 

INGREDIENTE

  • 150 g foi de lasagna 
  • 2 catei de usturoi 
  • 500 g spanac congelat 
  • 50 g parmezan ras
  •  200 g ricotta 
  • 1 ou 
  • sare si piper dupa gust 
  • ¼ lingurita nucsoara rasa 
  • 400 ml rosii in bulion 
  • 4-5 frunze busuioc proaspat 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot:


  • Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.

  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.

  • Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

  • In vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4.7 l pune putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.

  • Repeta apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.

  • Pune capacul si seteaza pe modul High pentru 3 ore.

  • Cand programul s-a terminat, scoate vasul de ceramica din aparat si lasa-l sa se raceasca.

  • Cand lasagna este calduta, serveste-o cu parmezan ras deasupra.

  • Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

15.10.2018, 08:22

Foarte buna!

dantes 1

16.10.2018, 11:30

Buna!

Oana 1

16.10.2018, 14:00

Spanac si branza, combinatia ideala si mega gustoasa! Placinta, lasagna, tarta, deliciu!! Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital