Lasagna cu suc de rosii

de Ina in Lasagna, 11 Apr 2010 | 3290 vizualizari

 

Delicioasa.... Busuiocul maruntit face totul !

 

INGREDIENTE

  •   1 pachet foi de lasagna ( se foloseste cam jumatate din el, in functie de dimensiunea vasului)
  • Umplutura:
  •  6 ciuperci mari ( sau o conserva de ciuperci),
  • 400 g. sunculita taraneasca sau kaizer,
  •  1 ceapa mare,
  • 30 ml ulei sau 30 g. unt.
  • busuioc maruntit,
  • sare
  • Sosul:  
  • 100 gr unt,
  • 100 gr faina,
  • 0,5 l lapte
  • 0,5 l suc de rosii,
  • delikat de legume,
  • 100 g. cascaval  pentru ras deasupra.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu suc de rosii:

Punem intr-o tigaie uleiul sa se incinga, adaugam ceapa taiata rondele, sunculita taraneasca taiata felii subtiri. Se lasa sa se inabuse bine, se adauga si ciupercile si se lasa sa se caleasca cateva minute, adaugam condimente , delikat dupa gust si o luam dupa foc.


Separat se face sosul: intr-o cratita punem untul sa se topeasca, cand s-a topit adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza, se adauga laptele si sucul de rosii, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.


Un vas din Yena se unge cu unt, se adauga un strat de sos, apoi de foi de lasagna, se adauga o parte din umplutura, se adauga foi si tot asa ..astfel incat ultimul start sa fie de foi, peste care adaugam sos si radem cascaval.


Se introduce la cuptor pentru 30 minute. Cand s-a gratinat deasupra este gata. Se lasa cateva minute sa se raceasca si apoi se portioneaza.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Ina 1

11.04.2010, 20:49

Multumesc din sufle, miha! De fapt, tu esti "vinovata" de venirea mea aici
Eu am vrut doar sa fac niste comentarii la retetele tale si nu puteam neinregistrata.... Si cum m-am prins in hora.....acum joc

Ina 1

11.04.2010, 20:50

Deja m-am emotionat: suflet*

nadina73 1

12.04.2010, 15:05

super ce bijne arata 5 furculite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac