Lasagna in tigaie

de RuxyRux in Lasagna, 17 Ian 2016 | 1234 vizualizari

 

Reteta tastemade cu mici modificari....incredibil de rapida si foarte, foarte gustoasa...eu am ales sa o prepar cu piept de pui...
 
https://www.tastemade.com/videos/skillet-lasagna

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de lasagna
  • 2 piepti mari de pui
  • 1 sticla de suc de rosii( Cirio)
  • o cutie de rosii tocate ( Cirio)
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 6 felii de cascaval
  • parmezan razuit
  • o cana de ricotta
  • busuioc verde
  • ulei de masline( o jumatate de ceasca)
  • o cana de apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna in tigaie:

Uleiul se incinge intr-o tigaie mare, adanca si in el se caleste usor ceapa tocata apoi si usturoiul zdrobit, se pune carnea tocata(am tocat-o inainte) si se tine pana se albeste, amestecand mereu. Se pune apa si se lasa la fiert pana scade.


Se adauga o parte din sosul de rosii si o parte din frunzele de busuioc, apoi se mai lasa la fiert la foc mic.


Se ia capacul se pun foile de lasagna, eu le-am rupt in bucati mai mici, am mai adaugat o parte de sos, apoi rosiile bucati.


Am mai lasat putin la foc mic, am pus deasupra ricotta, cascavalul, parmezanul, o parte din sosul de rosii si busuioc, apoi am acoperit cu capacul si in zece minute a fost gata.



https://www.tastemade.com/videos/skillet-lasagna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna in tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

cristeena20 1

19.01.2016, 00:33

deci ai savarsit-o m-a cucerit si ep mine si o voi incerca1 bravo si ti-a iesit tare faina

Corinuta 1

24.01.2016, 19:50

Delicioasa e!

RuxyRux 1

24.01.2016, 21:27

Daaaaa....o minunatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel in foi de Lasagne