Lasagne a la Klaus

de Cris2711 in Lasagna, 9 Feb 2013 | 2404 vizualizari

 

Reteta sotului meu:)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 rosii cherry
  • 500 ml pasta de rosii
  • 300 gr branza rasa Gouda
  • ca. 350 gr. foi de lasagne
  • 500 gr. spanac tocat marunt
  • 250-300 gr. smantana
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne a la Klaus:

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.


Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.


Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.


Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.


Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.


La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.


Se pregateste tava si cuptorul la 200°.


In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm grosime.


Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.


La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa inca 30 de minute sa se raceasca.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne a la Klaus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 15:20

mmm...foarte gustoasa

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 08:38

Cris2711 1

29.05.2014, 12:18

Krysty,Alexandra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna delicioasa