Lasagne a la Klaus

de Cris2711 in Lasagna, 9 Feb 2013 | 3943 vizualizari

 

Reteta sotului meu:)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 rosii cherry
  • 500 ml pasta de rosii
  • 300 gr branza rasa Gouda
  • ca. 350 gr. foi de lasagne
  • 500 gr. spanac tocat marunt
  • 250-300 gr. smantana
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne a la Klaus:

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea.


Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste.


Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia.


Se caleste bine,apoi se adauga pasta de rosii si rosiile cherry.


Apoi se adauga si smantana si se incorporeaza cat mai bine in compozitie.


La sfarsit se adauga spanacul,se lasa ,la foc mediu sa fiarba 10 minute.


Se pregateste tava si cuptorul la 200°.


In tava se pun foile de lasagne una langa cealalta,apoi se acopera cu compozitia de carne ,cam 2 cm grosime.


Se presara branza Gouda rasa,apoi se repeta aceeasi procedura.


La 200 ° ,se lasa circa 30 de minute la cuptor,apoi se scoate si se lasa inca 30 de minute sa se raceasca.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne a la Klaus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 15:20

mmm...foarte gustoasa

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 08:38

Cris2711 1

29.05.2014, 12:18

Krysty,Alexandra

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de vita, cu arpacas

de RODIMUR 7

ieri la 21:23

Frigarui de dovlecei cu ton

de Rocsi 9

ieri la 21:08

Salata de castraveți cu ceapă în saramură

ieri la 18:37

Supă cremă de legume și ciuperci

ieri la 18:00

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Lasagna