Lasagne cu cannelloni şi carne de porc

de diaconta in Paste, 15 Iul 2012 | 2325 vizualizari

 

Dacă tot mai aveam nişte cannelloni şi foi de lasagne,m-am gândit cum ar fi să le combin.Eu zic că le-a plăcut aşa împreună.Un fel de 2 în 1.

 

INGREDIENTE

  • 10 foi lasagne şi tot atâtea tuburi de cannelloni

Pentru sosul de carne:

  • 400 gr carne de porc tocata
  • 0 ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 400 gr suc de rosii
  • Un morcov
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Ulei
  • busuioc

Pentru sosul bechamel:

  • 800 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • 60 gr unt
  • Sare,piper alb,nucsoara

Mai avem nevoie de 300 gr cascaval sau mozzarella

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne cu cannelloni şi carne de porc:

Preparam mai întai sosul de carne.


Intr-o cratita calim ceapa taiata marunt si morcovul facut „fideluta” (fasii lungi) cu putin ulei.Punem apoi putina boia si carnea pana se prajeste putin.Condimentam si adaugam putina apa ca sa fiarba.


Dupa ce s-a inmuiat putin,adaugam sucul de rosii,usturoiul si busuiocul.Lasam pana cand carnea este fiarta.


Pregatim si sosul bechamel.


Intr-o cratita topim untul,punem faina si amestecam sa se prajeasca putin.Apoi punem laptele caldut si amestecam cu telul sa nu se faca cocoloase.


Lasam pana cand prinde consistenta.


Nu trebuie sa fie un sos foarte gros.


Condimentam.


Intr-o tava ceramica asezam mai intai un strat de sos bechamel.Apoi un rand de foi lasagne.Sos bechamel,sos de carne,apoi un rand de cannelloni in care am pus sos de carne.


Urmeaza iar sosuri,foi lasagne si iar sosuri.


Deasupra razuim cu generozitate cascaval.


Punem la cuptor pana cand foile se înmoaie si se rumeneste deasupra.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu cannelloni şi carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dakris 1

16.07.2012, 07:44

mmm...yammy!

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:18

demential

Sim0na 1

16.07.2012, 11:17

Cred ca-o o luna de cand vreau sa fac cannelloni.. Am tot ce-mi trebuie.. numa` timp nu
Asa ca.. sa pun la pachet si d-astea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagne con spinaci