Spatzle cu carnaciori si sos de rosii

de T I M E A in Paste, 7 Oct 2014 | 3915 vizualizari

 

O mancare rapida pentru cei ca mine, care ajung tarziu acasa de la lucru si vor ceva rapid pentru ca le e si foame :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spatzle (500 gr) - eu le gasesc la Lidl
  • 250 gr carnaciori afumati usor picanti
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 500 ml suc de rosii
  • busuioc verde
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu carnaciori si sos de rosii:

Avem nevoie de doua tigai adanci sau orice alt vas doriti. Eu am folosit cele doua wok-uri pe care le am in dotare.


In primul am topit untul si am adaugat pastele. Le-am lasat pe foc amestecand aprox 5 minute. Oprim focul.


In celalalt wok incingem uleiul de masline si calim ceapa tocata marunt.


Adaugam carnaciorii taiati rondele subtiri si lasam sa se caleasca si acestia.


Apoi turnam sucul de rosii, adaugam zaharul, sarea si piperul si busuiocul taiat marunt si lasam sa fiarba aprox 10-15 minute. Cu 5 minute inainte de a opri focul adaugam si usturoiul tocat marunt.


Servim spatzle cu sosul de rosii cu carnaciori ori amestecandu-le direct in tigaia cu sos ori punand sosul peste paste.


Rasnim deasupra condimente aromate.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

puteti pune orice carnaciori va plac, nu trebuie sa fie neparat picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu carnaciori si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

kukibella 1

08.10.2014, 17:17

Ligia Bxl 1

09.10.2014, 10:09

_Alina_ 1

09.10.2014, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan