Linguini cu sos si pui

de Constelatialeu in Paste, 19 Mar 2019 | 1055 vizualizari

 

Eu nu-s prea fana paste, imi trag niste macarale cu branza si cam atat. Asta nu inseamna ca nu fac genul asta de mancare. Si cum imi ramasese dintr-un pui pe sticla, am zis ca-i pacat de pieptul si copanul care a ramas. Aveam niste paste numite  linguine - pinguine.....si binenteles pentru farfuria mea niste parmezan....

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste linguine
  • 250 g pasta de tomate passata
  • 250 g pui ( piept si un copan pregatit la cuptor pe sticla )
  • 30 g unt
  • piper
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguini cu sos si pui:

Intr-o oala punem 2 l apa cu sare si lasam sa clocoteasca, apoi punem pastele linguini la fiert.


Separat taiem puiul cubulete mici, punem la incins tigaia wok, adaugam untul si-l lasam sa se topeasca apoi adaugam pasta de tomate, presaram piper si sare dupa gust, adaugam in sos 2-3 linguri din apa in care fierb pastele, la final adaugam carnea de pui si lasam sa fiarba cca 5-6 min la foc mic. Farfuria mea fost doar lingune si parmezan fara numar......iar sosul cu carne l-am mancat separat, ca asa am eu pitici pe creier. Pe cealalta farfurie am asezat linguinele ca un cuib, am presarat putin parmezan si-n mijloc am pus sosul cu pui. Gata cina si astept ''specialistii'' in paste care sa spune verzi si uscate cum ca nu-i ok, de parca eu mananc cum vor unii si altii, eu mananc cum vreau eu dupa gusturile mele si ale familiei mele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Linguini cu sos si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

20.03.2019, 20:07

Pentru mine sa fie cu mult sos, ca asa imi plac pastele!

mirela0911 1

21.03.2019, 08:59

Pe gustul meu!

dantes 1

24.03.2019, 09:45

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

RETETA RECOMANDATA
Paste quatro formaggi