Latte Macchiato fara aparat

de krinakrina in Bauturi, 29 Ian 2012 | 33791 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

29.01.2012, 15:14

vreau si eu

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 15:20

bravo!arata super!eu am un mixer micut de la nescafe cu care bat laptele spuma...

alinutzika 1

29.01.2012, 15:24

si eu vreau un paharel...

krinakrina 1

29.01.2012, 15:31

Multumesc! Este pentru voi, fetelor, sa va rasfatati dupa ce ati terminat treaba prin bucatarie.

gaby_duceag 1

29.01.2012, 16:14

MI-AM FACUT SI EEEEU, MI-AM FACUT SI EEEEU )))Nu e-n straturi, habar n-am de ce ), da-i fierbinte si multa spuma si-i buuuuuun )

diaconta 1

29.01.2012, 16:17

Gaby,fa-mi tu si mie ca io stau in pat si astept....

Miha 1

29.01.2012, 16:26

Tare-as vrea si eu acum, dar ma abtin. daca nu uit imi fac maine dimineata!

adasev12 1

29.01.2012, 16:28

eu am baut cafeluta deja, dar inca una de la tine nu refuz, arata excelent

Rocsi 1

29.01.2012, 18:46

mmm ce fain!!!

krinakrina 1

29.01.2012, 18:49

@gaby_d: nici mie nu mi-a iesit din prima in straturi, dar cand mi-a iesit...am topait de bucurie

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:41

unul mic as vrea si eu

rodica_m 1

30.01.2012, 10:46

am inteles ca laptele e fierbinte, dar cafeaua cum trebuie sa fie..rece sau fierbinte..pentru a se forma straturile???
Arata suuuper!!!

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:47

Miha 1

30.01.2012, 12:17

Mi-a iesit!

Multumesc Krina!

krinakrina 1

30.01.2012, 13:45

@rodica_m: si cafeaua trebuie sa fie calda

@miha: ma bucur ca ti-a iesit!! cu mare placere

Lau 1

30.01.2012, 13:47

am sa o incerc maine

alinutza1983 1

31.01.2012, 16:30

iese foarte bine dispunerea asta in straturi cu lapticul rece! ( testat!)..si am mai inteles ca se face spuma mai simplu cu mixerul! ( eu din fericire am un esperesor micut si nu am testat sa fac spuma decat asa, traditional cum s-ar spune).

krinakrina 1

01.02.2012, 10:49

Alinutza1983, bineinteles ca se poate face spuma si cu mixerul, dar am vrut sa arat ca se poate fara niciun aparat. De retinut ideea cu laptele rece, pentru la vara! Cred ca poti folosi acel espressor micut ca sa faci spuma direct in pahar. Sa ne spui daca functioneaza. O zi frumoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Smoothie Cu Banana, Piersici Si Kale