Legume coapte cu sos de usturoi si smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • cateva fire de marar
  • 3 linguri cu smantana
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • 150 gr cascaval delaco "Sofia"
  • un praf de piper, sare si oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume coapte cu sos de usturoi si smantana:

Feliem legumele si le asezam in ordine, cate o felie, doua din fiecare. Le condimentam, le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Cand le scoatem din cuptor presaram cascavalul ras peste acestea. Le servim cu sosul de usturoi preprat astfel: pisam usturoiul, adaugam o lingurita cu ulei de masline si il pasam usor, punem si smanatna si omogenizam. Presaram si mararul si le servim cu pofta!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice legume doriti (am vrut sa adaug si o rosie dar mi-am amintit de ea, cand vasul era deja in cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume coapte cu sos de usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

02.09.2013, 15:27

Va pup cu drag! Multumesc!

Panacris 1

02.09.2013, 16:06

Dya Daniela Andrei 1

03.09.2013, 10:22

Multumesc Cris!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi, cu ceapă şi brânzeturi