Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Toamna legumele sunt pe alese...
Alegem legumele,le curatam,le spalam.
Taiem cartofii in patru,celelalte legume in bucati mai mari.
Alegem o tava care se poate pune la cuptor.
Asezam legumele,rozmarin,sare,piper.
Adaugam uleiul si un pahar de apa.
Introducem la cuptor in prealabil incalzit la 220° pentru 40-50 minute.
Daca se usuca prea tare mai punem deasupra un strop de ulei.
Sunt gata cand unt bine rumeniti.
Inaine sa-i scoatem presaram o lingura-doua de parmezan.
Pofta buna!!
1
tava se poate acoperi cu foaie de aluminiu,la inceput si dupa se descopera sa se rumeneasca legumele:)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult