Legume la cuptor gratinate

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 3758 vizualizari

 

o reteta usoara si foarte buna,plina de vitamine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa verde
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • sare.piper.ghimbir
  • ulei de masline
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor gratinate:

Cartofii se curata de coaja si se taie feliute potrivite,se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa 10 minute.Se scot intr-un castron.


Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem feliute,se pun intr-o strecuratoare la scurs.


Ungem o tava cu ulei de masline,asezam un start de cartofi,punem condimentele,un strat de dovlecei,punem si ceapa taiata marunt,mazarea scursa de zeama,si presaram jumatate din compozitia de cascaval ras.


Punen iar un strat de cartofi si de dovlecei si condimente dupa gust.


Deasupra se pune cascavalul ramas,iar intr-un bol amestecam oul cu smantana si il punem peste compozitie.


Se da la cuptor pentru 40 minute.


Deasupra presaram putin marar proaspat


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

28.07.2013, 21:50

da da !mai e vrei?

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 09:33

Bya Ralu 1

23.10.2013, 16:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gratin rapid de dovlecei si branza