Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata

de Trombotik in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 1985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc afumata
  • 2 dovlecei potriviti
  • 300 gr ciuperci
  • 2 ardei grasi rosii
  • ulei
  • Punga Magica pentru legume la cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata:

Legumele se spala si se taie conform instructiunilor de pe Punga Magica. Se pun in Punga Magica si se baga la cuptor.


Carnea de porc se taie bucati potrivite si se pune intr-o tava. Se adauga putin ulei si se maseaza pe ambele parti. Sare nu se mai adauga deoarece carnea este afumata. Se poate folosi si carne de porc proaspata, iar pe aceasta se adauga sare si ce condimente mai doriti. Se baga carnea la cuptor si se lasa cam 40-50 de minute. Legumele sunt delicioase alaturi de carnea afumata si de o salata verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.10.2012, 21:32

Sim0na 1

03.10.2012, 22:01

Si mie-mi plac mancarurile la punga!

adry88 1

04.10.2012, 10:44

imi placeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu legume la cuptor