Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata

de Trombotik in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc afumata
  • 2 dovlecei potriviti
  • 300 gr ciuperci
  • 2 ardei grasi rosii
  • ulei
  • Punga Magica pentru legume la cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata:

Legumele se spala si se taie conform instructiunilor de pe Punga Magica. Se pun in Punga Magica si se baga la cuptor.

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se pune intr-o tava. Se adauga putin ulei si se maseaza pe ambele parti. Sare nu se mai adauga deoarece carnea este afumata. Se poate folosi si carne de porc proaspata, iar pe aceasta se adauga sare si ce condimente mai doriti. Se baga carnea la cuptor si se lasa cam 40-50 de minute. Legumele sunt delicioase alaturi de carnea afumata si de o salata verde.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor la Punga Magica cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in stil toscan