Legume la gratar

de SENO in Mancaruri de legume, 18 Aug 2011 | 4788 vizualizari

 

Legume la gratar

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ceapa
  • ardei
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Vinetele se taie felii,se presara cu sare si putin piper macinat si se lasa pe o farfurie. Ardeii se taie fasii,ciupercile se taiie si ele felii,la fel si ceapa.

Pe gratarul incins se pun feliile de vinete pana se inmoaie putin apoi se fac pachetele : in folie de aluminiu se pune cate o felie de vanata,ardei,ceapa,felii de ciuperci,sare si piper,se strange bine folia si se pun pe gratar. Se lasa cam 20 de minute pe fiecare parte.

Din pacate pozele mele nu se vad prea clar.

TIPS-URI

1

mai puteti pune si alte legume care va plac

2

se pot pune direct in folie fara a mai lasa vinetele la inmuiat pe gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

SENO 1

19.08.2011, 08:55

multumesc mirela,ruxy
asa este cresc asa de repede,nici nu stiu cand au trecut 2 ani

Lau 1

19.08.2011, 13:31

bun

adry88 1

19.08.2011, 17:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacusca